30 aug 2021

Per Augustus mag ik (Rianne Staal) het stokje overnemen van Sjoukje als coördinator van het Ondernemerspunt. Aangezien ik uit Meppel kom, en actief ben o.a. binnen bestuur van mini Meppel, is mijn netwerk aardig groot geworden.  Daarnaast heb ik ook ervaring opgebouwd in het onderwijs. Het lijkt me dan ook erg leuk op pad te gaan om (toekomstige) opdrachtgevers te bezoeken en als schakel te dienen tussen studenten en opdrachtgevers. Ik heb er dan ook erg veel zin in.

De meeste mensen kennen mij vanuit Zwembad Hesselingen, dat ligt echter alweer 5 jaar achter mij. Samen met mijn collega’s ga ik deze mooie nieuwe uitdaging met veel plezier aan. Ik hoop uiteraard op veel mooie (nieuwe) projecten en een mooi samenwerking tussen collega’s, studenten, ondernemers en het Ondernemerspunt.

Ben je ondernemer in Meppel, Westerveld of omgeving, heb je een leuke opdracht (onderzoek, communicatie, organisatie etc.) voor het Ondernemerspunt en gun je studenten de kans om te leren?

Bel of mail mij, dan maak ik graag kennis met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen of kijk op www.regiocampus.nl/ondernemerspunt.

Deel dit bericht