Welzijn MensenWerk is de nieuwste partner van de Regiocampus. Woensdag 28 maart werd de samenwerking officieel bekrachtigd door Corine Volleberg (directeur Welzijn MensenWerk) en Huub Rommers (bestuursvoorzitter Regiocampus).

Corine Volleberg van Welzijn MensenWerk is enthousiast over de kansen die de samenwerking biedt: “Een samenleving betekent samen leven en werken. Dit doen wij het liefst in een vitale en leefbare omgeving. Door zorg, welzijn, onderwijs en ondernemers met elkaar te verbinden, worden kennis en ervaring gecombineerd met innovatieve ideeën van jonge talenten. Want jonge talenten zijn onze toekomstige professionals in een duurzame samenleving.” Ook Huub Rommers van de Regiocampus ziet het als een meerwaarde dat Welzijn MensenWerk aansluit bij de Regiocampus: “Welzijn is heel belangrijk voor onze gezondheid. Als ons welzijn niet goed is, zal dat zich op een later moment gaan vertalen naar een vraag om zorg. Welzijn MensenWerk is dus in preventieve zin bezig met onze gezondheid. Dat vind ik een mooie aanvulling op de (zorg)projecten die we doen. Ik zie uit naar onze samenwerking!”

Welzijn Mensenwerk

Welzijn MensenWerk levert welzijnsdiensten met als doel dat inwoners zo goed mogelijk voor zichzelf kunnen zorgen, kunnen meedoen in de samenleving en zich actief inzetten in hun omgeving, zodat er sociale samenhang ontstaat. Welzijn MensenWerk levert hierin ondersteuning op maat.

Deel dit bericht