Ontwikkeling en innovatie

De Regiocampus investeert in vernieuwing en vooruitgang. Zo wordt onder meer onderzocht welke mogelijkheden er zijn op het gebied van e-health en domotica. De Regiocampus biedt bedrijven de mogelijkheid om nieuwe producten en diensten te testen. Binnen het thema ‘Ontwikkeling en innovatie’ is er een belangrijke verbinding tussen zorg, onderwijs en bedrijven. Door de krachten en ervaringen van alle organisaties te bundelen, kan men samen zoeken naar goede toepassingen in de zorg.

“ Wat Gildeleren uniek maakt is de effectieve begeleiding door middel van directe feedback dat mogelijk is doordat de leraar dicht op de werkvloer zit en ook beschikbaar is.

Janine, Coördinator en Leraar Gildeleren

Docent

Activiteiten en projecten

No portfolio found!

Thema nieuws

Studie Wageningen University & Research wijst uit: Thuiszorgmedewerkers trainen in geven voedingsadvies biedt kansen

Thuiszorgmedewerkers zijn gemotiveerd om oudere cliënten voedingsadvies te geven en hen te ondersteunen bij het maken van gezonde keuzes. Ze hebben daarvoor wel extra kennis nodig, en tijd om mensen te begeleiden. Dat concluderen onderzoekers van Wageningen University & Research na een verkennende studie uitgevoerd samen met de Regiocampus binnen het PPS-project Gezonde voeding in […]