Ondernemerspunt

Het Ondernemerspunt is dé plek in de regio Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel waar  ondernemers ideeën en opdrachten uit diverse vakgebieden kunnen inbrengen en laten uitwerken door studenten. Door studenten te laten samenwerken met bedrijven aan concrete opdrachten wordt de binding van jong talent met de regio versterkt. Het ondernemerspunt is een initiatief van de Regiocampus.

Wat kan het Ondernemerspunt voor jou betekenen?

  • Bedrijven/instellingen: heeft jouw organisatie een opdracht waarvoor je op zoek bent naar een verfrissende denk- en werkwijze? Dan kun je deze door het Ondernemerspunt laten uitvoeren. Wij zorgen voor een koppeling met de juiste leerlingen of studenten. De opdracht hoeft niet zorggerelateerd te zijn. Het Ondernemerspunt staat open voor alle sectoren, dus bijvoorbeeld ook voor industrie en dienstverlening.
  • Leerlingen/studenten: ben jij op zoek naar uitdagende opdrachten, waarmee je lokale en regionale ondernemers écht verder kunt helpen? Wil je leren in de praktijk, maar daarbij wel begeleid worden door een docent? Ga dan aan de slag bij het Ondernemerspunt!

Bekijk een aantal van onze projecten in ons jaarverslag.

Neem contact met ons op

Heb je een opdracht die je graag laat uitvoeren door het Ondernemerspunt van de Regiocampus? Of ben je leerling/student en wil je graag opdrachten uitvoeren? Neem dan contact met ons op:

Rianne Staal
Projectleider Ondernemerspunt
E: ondernemerspunt@regiocampus.nl
M: 06 26 50 30 07

Nieuws