06 okt 2016

Er is deze week veel te vieren binnen de Zorgcampus:

Meppel Ambassadeurmeppel-ambassadeur
Afgelopen vrijdag werd Marieke Navarro benoemd tot ‘Meppel Ambassadeur’ voor het op de kaart zetten van Meppel vanuit haar rol in de Zorgcampus. Marieke vertelt: “Dat doen we uiteraard met zijn allen, als team. Dus de hele Zorgcampus gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet voor de Zorgcampus!”

Zorgcampus Gilde genomineerd voor de Drentse Kei
Zorgcampuspartner Drenthe College heeft het Zorgcampus Gilde genomineerd als beste leerbedrijf voor de Drentse Kei. We hebben natuurlijk ook jullie stem nodig! Stemmen kan via: www.drenthecollege.nl/drentsekei Alvast bedankt! Willen jullie ook collega’s motiveren om op het Zorgcampus Gilde te stemmen?

Ondertekening Ondernemerspunt
Afgelopen week werd de samenwerkingsovereenkomst van het Ondernemerspunt officieel ondertekend. In de stijl van de studenten plaatsten alle samenwerkende partijen hun ‘tag’ (handtekening) op de muur. Bij het Ondernemerspunt kunnen ondernemers ideeën en opdrachten inbrengen en laten uitwerken door studenten. Door studenten te laten samenwerken met bedrijven aan concrete opdrachten wordt de binding van jong talent met de regio versterkt.

Zorgcampuspartner De ZorgZaak genomineerd voor Onderneming van het Jaar
Het doel van de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar is het stimuleren van de Drentse economie, door het zichtbaar maken van excellente bedrijven en het bieden van een interessant en relevant netwerk. Zorgcampuspartner De ZorgZaak is één van de zeven genomineerden. Drie bedrijven gaan door naar de finale. De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt op 15 november.

Deel dit bericht