De inschrijving is geopend!

Op 18 november 2021 van 8.30-9.15 uur vindt, tijdens de Global Entrepreneurshipweek, de kick-off plaats van Business4students ‘hét event voor leren ondernemen en ondernemend leren’.

Ondernemers en studenten uit de hele regio Zwolle zijn van harte welkom!

Het event vindt online plaats, meld je hier aan.

Tijdens de Kick-off nemen we jullie mee in het event Business4students en geven uitleg over dit event. Studenten en leerlingen, die een ondernemend idee hebben of al studentondernemer zijn, kunnen een coach (ervaren ondernemer) winnen om dit idee of bedrijf een stap verder te helpen. Daarnaast is er een geldprijs te verdienen voor het meest innovatieve idee. Business4students vindt plaats op 17 maart 2022. Hiervoor kan je je hier aanmelden. Kijk voor meer informatie hier.

Voordat het zover is, starten we met een collegetour, gepresenteerd door eigenaar van het bedrijf “Digityze” en presentator van Business4students Martin Schoonheim. Tijdens deze collegetour worden we meegenomen in de wereld van niemand minder dan Gino Spijkerman, eigenaar van Interstage. Hij neemt jullie mee in het ontstaan van zijn bedrijf, van start tot heden. Hoe zijn bedrijf uitgegroeid is tot een bedrijf dat niet meer weg te denken is tijdens de opbouw van events in binnen- én buitenland. Denk aan Concert at Sea, de Zwarte Cross, Hardshock festival, Ground zero, Dauwpop, Dance valley, Ribs & Blues, the Voice of Holland, de vrienden van Amstel en nog veel meer.

De collegetour is interessant voor alle ondernemers, leerlingen en studenten die met een ondernemend idee rondlopen óf al een eigen bedrijf runnen. Dus meld je snel aan!

 

Deel dit bericht