Heb jij een fenomenaal concept, een fantastisch idee om een eigen bedrijf te starten of ben je al studentondernemer? Meld je dan vóór 18 maart aan voor Business4Students. Business4Students is op zoek naar studenten met een innovatief en ondernemend idee en studentondernemers. Er zijn mooie prijzen te winnen. De student met de beste pitch wint zelfs 500 euro! 

Business4students is er voor studenten, die met gouden ideeën rondlopen, maar net een zetje nodig hebben om het idee ook naar een bedrijf om te zetten en voor studenten, die al ondernemer zijn. Het event Business4students matcht ondernemende studenten met ervaren ondernemers. Het event is een initiatief van de Regiocampus met als missie: “leren ondernemen en ondernemend leren”. Ons doel is om studenten en ondernemers in de regio met elkaar te verbinden.

Programma en winnaar
Het programma begint met twee masterclasses waar studenten gelijk aan de slag gaan met het maken van een eigen business- en marketingplan. Ook krijgen ze tijdens deze masterclasses een pitchtraining, zodat ze goed voorbereid het event ingaan. 1 juni is het dan zover: het Business4Students event. Hier pitchen de geselecteerde studenten hun innovatieve idee of hun bedrijf. De winnaar gaat naar huis met een cheque van 500 euro, aangeboden door de Rabobank MSS. Sowieso winnen de studenten een coach, die hen gaat ondersteunen en begeleiden om het ondernemende idee tot een succes te maken. Daarnaast kan door een drietal studenten een half jaar studentstarterbegeleiding gewonnen worden, aangeboden door de organisatie “ik ben Drents ondernemer”. Of studenten wel of niet in Drenthe wonen of studeren, maakt niet uit.

René Daatselaar Baarslag
René was vorig jaar de winnaar van Business4Students. Als student begreep hij hoe belangrijk het is snel een betaalbare woning te vinden bij de plaats waar je wil gaan studeren. Hij geloofde samen met andere studenten dat goedkoop wonen mogelijk is. Met zijn bedrijf Housone wil hij betaalbare woningen creëren door middel van gemodificeerde zeecontainers, compleet met badkamer, keuken en woonkamer. Daarnaast is het gebruiken van zeecontainers als woning een duurzame oplossing.

Heb jij een ondernemend idee?
Ken jij een student of wil jij zelf ook je ondernemende idee ten toon spreiden? Meld je dan 18 maart 2022 aan voor Business4Students. Dit kan door te mailen naar info@regiocampus.nl met een pitch van maximaal anderhalf minuut over jouw idee.

Deel dit bericht