Tijdens het jubileumfeest van Regiocampus 10 jaar vindt Business4students plaats. Heb jij of ken jij iemand, die een fenomenaal concept, een innoverend bedrijf of een ander fantastisch ondernemend idee heeft? Meld je dan aan voor Business4Students. Business4Students is op zoek naar leerlingen en studenten met een innovatief en ondernemend idee. Er zijn mooie prijzen te winnen. De student met de beste pitch wint een prijs ter waarde van €500,- euro!

Het event is voor leerlingen en studenten, die een opleiding volgen bij RSG Stad & Esch, CSG Dingstede, Drenthe College, Terra, Deltion College, Windesheim, Viaa en NHL Stenden. Soms kan iemand een droom hebben om zelf te gaan ondernemen. Maar wat als je nou van die droom werkelijkheid kan maken? Dat kan, door je aan te melden voor Business4Students: een initiatief van de Regiocampus met als missie: “leren ondernemen en ondernemend leren”. Ons doel is om studenten en ondernemers in de regio met elkaar te verbinden en jong ondernemerschap te stimuleren.

Programma en winnaar
In het najaar van 2023 begint het programma voor de leerlingen en studenten met twee masterclasses, waar de pitchers gelijk aan de slag gaan met het maken van een eigen business- en marketingplan. Ook is er tijdens deze masterclasses een pitchtraining, zodat de pitchers goed voorbereid het event ingaan. Donderdag 16 november is het dan zover: het Business4Students event. Hier pitchen de geselecteerde studenten hun innovatieve idee voor een panel van ervaren ondernemers uit de regio. De studenten kunnen de ervaren ondernemer als coach winnen, die hen gaat ondersteunen en begeleiden om het ondernemende idee tot een succes te maken. Daarnaast is er ook een hoofdprijs voor de student met het beste innovatieve idee, deze student wint een cheque ter waarde van €500,- euro. Daarnaast kan door een aantal studenten een half jaar studentstarterbegeleiding gewonnen worden, aangeboden door Ik ben Drents ondernemer.


Max Voorberg | Klixs
Max was vorig jaar de winnaar van Business4Students. Hij pitchte met zijn bedrijf Klixs hoe hij augmented reality in wil zetten en op welke manier dit bij kan dragen aan scholing en duurzaamheid.  “ Vorig jaar won ik de pitchwedstrijd van Business4Students. Het idee dat ik moest gaan pitchen voor een jury en een zaal vol mensen, heeft de ontwikkeling van mijn concept in een stroomversnelling gezet. Nadat ik had gewonnen ontplofte mijn LinkedIn en heb ik veel nieuwe connecties gemaakt. Bovendien kreeg ik een ervaren en succesvolle ondernemer als coach, die mij hielp om het idee verder uit te werken. Kortom een onvergetelijke ervaring.” verteld Max Voorberg, Klixs.

Heb jij een ondernemend idee?
Wil jij ook je ondernemende idee ten toon spreiden? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor Business4Students. Dit kan door gebruik te maken van het aanmeldformulier op de website van de Regiocampus. Kijk snel op www.regiocampus.nl.

Business4students tijdens het jubileumfeest van de Regiocampus
Om het jubileumjaar van de Regiocampus feestelijk af te sluiten, organiseert de Regiocampus op donderdag 16 november een jubileumfeest waarin verschillende activiteiten samenkomen. Voorafgaand aan het feest zal het Business4Students event plaatsvinden en zal er daarna samen geproost worden op de succesvolle jaren in het verleden en in de toekomst!

Deel dit bericht