Huub Rommers, bestuurder van Zorggroep Noorderboog en bestuursvoorzitter van de Regiocampus, verlaat per 1 september beide organisaties. Huub schrijft het volgende:

“Na bijna zeven jaar voor achtereenvolgens Zorgcombinatie Noorderboog, VVT Noorderboog, De Stouwe en Zorggroep Noorderboog te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor een andere werkkring. Per 1 september 2018 ga ik aan de slag als bestuurssecretaris bij Zorggroep Almere. Een persoonlijke keus voor werk dat past bij mijn interesse en ambitie.

De afgelopen jaren stonden voor mij in het teken van fusie, ontvlechting en integratie. Na de laatste (bijna) drie jaar met genoegen te hebben gewerkt als bestuurder van Zorggroep Noorderboog heb ik er voor gekozen in te gaan op het verzoek van Zorggroep Almere om te solliciteren op de functie van bestuurssecretaris. Naast de ondersteuning van bestuurlijke en toezichthoudende zaken is advisering en regie op strategisch niveau een belangrijk onderdeel van mijn toekomstige werk.

De komende maanden maak ik mijn werk waar mogelijk af en draag ik een aantal zaken over. Ergens eind augustus verwacht ik afscheid te nemen.”

We willen Huub bedanken voor zijn fantastische werk voor de Regiocampus en we wensen hem veel succes bij zijn nieuwe functie!

 

Deel dit bericht