In 2023 bestaat de Regiocampus 10 jaar! Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan!

We hebben diverse activiteiten op de planning staan om #Regiocampus 10 jaar met jullie te vieren.

HÉ PPSSSTTT… KOM JIJ GLUREN BIJ DE BUREN? MELD JE AAN!!

Wil jij eens meekijken bij een andere organisatie of bij een collega in een andere functie? Dat kan! De deuren van Deltion College, Zorggroep Noorderboog, Hogeschool Viaa, Gemeente Westerveld, Gemeente Meppel, Terra Meppel en Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland staan open voor een inspiratiesessie op donderdag 30 maart van 15:00 – 17:00 uur.

Op deze pagina tref je meer informatie.

HET PERFECTE PLAATJE

Vele studenten hebben de weg naar de Regiocampus al gevonden. Zij zijn geïnspireerd geraakt en hebben op creatieve wijze kennis kunnen maken met opdrachten uit de praktijk. Speciaal voor hen regelen we een fotograaf, die professionele profielfoto’s van hen kan maken die ze kunnen delen op social media (LinkedIn). Als extra motivatie en als cadeautje voor hun deelname, verloten we onder de deelnemers die de foto plaatsen met #10jaar Regiocampus een Bol.com cadeaubon.

REGIOCAMPUS ON TOUR

10 jaar geleden is de Regiocampus gestart en vanaf dat moment zijn er al mooie projecten, proeftuinen en initiatieven ontstaan. In 10 video’s, waarvan we er maandelijks 1 delen, gaan we ‘on tour’ langs de diverse initiatieven vanuit de Regiocampus. In een video van 1 tot 1,5 minuut zal een vaste interviewer aan enkele betrokkenen vragen stellen over het betreffende project.

10 JAAR FEEST

Op 17 november bestaat de Regiocampus 10 jaar. In november wordt het 10 jaar feest gepland. De invulling hiervan volgt.