Op 16 november 2023 bestond de Regiocampus 10 jaar en dat hebben we gevierd met een spetterend jubileum op Stad & Esch in Meppel.

We hebben die dag maar liefst 125 gasten mogen verwelkomen. Wat een warm gevoel gaf het ons dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om het feest met ons mee te vieren. BEDANKT dat jullie er waren.

Natuurlijk was er heerlijk te eten en te drinken verzorgd door o.a. Food for Kids & Deltion College. De locatie was mooi aangekleed met ballonnen van Stip Entertainment en muziek van ANIQUE en DJ Joep Verhaar. De gastvrouwen en -heren vanuit de opleiding luchtvaartdienstverlening van Deltion College hebben ervoor gezorgd dat het de gasten aan niets ontbrak.

Onderdeel van ons jubileum was ons jaarlijks Business 4 Students event. Vier studenten hebben hun ondernemende idee gepitcht aan het publiek waarbij Noha Abd El Malak als winnaar uit de bus kwam. Business 4 Students is het ondernemende event om jong ondernemerschap te stimuleren voor en door studenten.

Deze compilatiefilm, gemaakt door SMP Media, geeft een goed beeld van wat wij als Regiocampus de afgelopen 10 jaar hebben gedaan:

Foto’s Jubileumfeest: