In 2023 bestaat de Regiocampus 10 jaar! Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan!

We hebben diverse activiteiten op de planning staan om #Regiocampus 10 jaar met jullie te vieren.

De volgende activiteiten worden georganiseerd:

Regiocampus on tour

10 jaar geleden is de Regiocampus gestart en vanaf dat moment zijn er al mooie projecten, proeftuinen en initiatieven ontstaan. In 10 video’s, waarvan we er maandelijks 1 delen, gaan we ‘on tour’ langs de diverse initiatieven vanuit de Regiocampus. In een video van 1 tot 1,5 minuut zal een vaste interviewer aan enkele betrokkenen vragen stellen over het betreffende project.

Gluren bij de buren

Om kennis, kunde en netwerk te stimuleren worden er workshops/ inspiratiesessies gegeven voor medewerkers van onze partners. Naast het inspireren en het opdoen van kennis willen we hier wat terugdoen voor de partners en haar medewerkers in het kader van 10 jaar bestaan van de Regiocampus. Iedere medewerker van een partner kan hier aan meedoen.

Het perfecte plaatje

Vele studenten hebben de weg naar de Regiocampus al gevonden. Zij zijn geïnspireerd geraakt en hebben op creatieve wijze kennis kunnen maken met opdrachten uit de praktijk. Speciaal voor hen regelen we een fotograaf, die professionele profielfoto’s van hen kan maken die ze kunnen delen op social media (LinkedIn). Als extra motivatie en als cadeautje voor hun deelname, verloten we onder de deelnemers die de foto plaatsen met #10jaar Regiocampus een Bol.com cadeaubon.

10 jaar feest

Op 17 november bestaat de Regiocampus 10 jaar. In november wordt het 10 jaar feest gepland. De invulling hiervan volgt.