Beschrijving project

Ondernemerspunt

Heeft u een opdracht die uitgevoerd kan worden door onze studenten?
Neem dan contact op met het Ondernemerspunt!

Het Ondernemerspunt is dé plek waar instellingen en bedrijven binnen en buiten de Regiocampus nieuwe ideeën, opdrachten, onderzoeken en stages in kunnen brengen en in contact kunnen komen met Regiocampuspartners. Multidisciplinaire- en multi-level samenwerking met partners, professionals, studenten en ondernemers. Door studenten te laten samenwerken met bedrijven aan concrete proeftuinen/projecten wordt de binding van jong talent met de regio versterkt. Het ondernemerspunt is een initiatief van de Regiocampus.

Wat kan het Ondernemerspunt voor jou betekenen?

  • Bedrijven/instellingen: heeft jouw organisatie een proeftuin/project waarvoor je op zoek bent naar een verfrissende denk- en werkwijze? Dan kun je deze door het Ondernemerspunt laten uitvoeren. Wij zorgen voor een koppeling met de juiste leerlingen of studenten. De opdracht hoeft niet zorggerelateerd te zijn. Het Ondernemerspunt staat open voor alle sectoren, dus bijvoorbeeld ook voor industrie en dienstverlening.
  • Leerlingen/studenten: ben jij op zoek naar uitdagende proeftuinen/projecten, waarmee je lokale en regionale ondernemers écht verder kunt helpen? Wil je leren in de praktijk, maar daarbij wel begeleid worden door een docent? Ga dan aan de slag bij het Ondernemerspunt!

Om een aantal van onze projecten te zien, bekijk je hier onze nieuwsbrief

Neem contact met ons op

Heb je een proeftuin/project die je graag laat uitvoeren door het Ondernemerspunt van de Regiocampus? Of ben je leerling/student en wil je graag opdrachten uitvoeren? Neem dan contact met ons op:

Sjoukje de Haan
Projectleider Ondernemerspunt
E: ondernemerspunt@regiocampus.nl
M: 06 113 33 932

 

Deel dit bericht