Beschrijving project

Het evenement Business4Students wordt gezamenlijk georganiseerd door onderwijsinstellingen, organisaties en ondernemers in de regio Meppel en Zwolle. Initiatiefnemers van Business4Students zijn de Regiocampus en Huiswerkschool Meppel. Samen willen zij ‘leren ondernemen en ondernemend leren’ stimuleren door jongeren en ondernemers met elkaar te verbinden.

Een jaarlijks terugkerend onderdeel van Business4Students is de pitchwedstrijd, waarbij studenten hun ondernemende idee presenteren aan coaches (ondernemers) en een jury. Ook wordt elk jaar de gelegenheid geboden om te netwerken. De andere programmaonderdelen zijn per jaar verschillend. Zo werden er bij de eerste editie workshops aangeboden, bij de tweede editie een collegetour en bij de derde editie onder andere een masterclass.

De volgende onderwijsinstellingen nemen deel aan het evenement: RSG Stad en Esch, Drenthe College, Deltion College, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Viaa en Terra MBO Meppel. Verder zijn onder meer Rabobank MMS, Gemeente Meppel, Regiocampus en Huiswerkschool Meppel actief in de organisatie van het evenement. De organisatie van het evenement is in handen van studenten van het Ondernemerspunt.

Meer informatie is de vinden op www.business4students.nl 

 

Deel dit bericht

Bekijk ook:

Regiocampus Gilde

Bekijk project